Dissabte i fer neteja

No sempre fem neteja el dissabte, la setmana de vegades ens deixa baldats i els dissabtes el que fem es dormir una mica més. Peró amb freqüencia es el dia que deixem per a les coses que durant la setmana s’acumulen. Per tant, la son, rentar roba, mirar mails endarrerits, anar a comprar roba o menjar o llibres… no es extrany que ho fem un dissabte.

El dissabte es indispensable per a la vida. Qué fariem sense el dissabte?.
Ei! Potser alguns están pensant! Peró si dissabte jo treballo! D’acord, llavors, possiblement diumenge, o dilluns… peró tots necessitem un dia per a fer “neteja”
Neteja de tot alló que no ens fa nosa o que acumulem innecessariament. No només bruticia de la casa, també netejar les emocions, els cansaments. Sííí!! Tenir un dia per a poder caminar tranquils i posar en ordre el cos, escoltar el cor, repasar com va la vida dels amics. Amb els amics també fem neteja.

Amb els amics fem neteja quan els truquem i els escoltem, ells necessitem algú qui els acompanyi i aquests som nosaltres, al igual que de vegades ells ens escolten. Fem neteja amb els amics quan ens posem al dia, quan els demanem algun favor o els regalem algun present. De vegades els amics són els pares o alguna persona gran que espera amb molt de gust la nostra visita.

De qué hem de fer neteja?, qué estem acumulant?, quines coses fan nosa?, he escoltat el meu cos, la meva agenda, el meu son?. De vegades acumulem insatisfaccions, desitjos… acumulem intuicions!, peró les escoltem?

Sí! Quina marevella que existeixi el dissabte! El día que ens ajuda a posar ordre, harmonia, descans a la nostra vida, ens ajuda a que la vida sigui ben nostra, ben apamada. Així, el diumenge, podem descansar!!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Abrazo de cabezas blancas

La lección de Don Isidro

Quant més lleugers, més felicos